Online sokken kopen met Sokabonnement.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Categorie navigatie:

Veelgestelde vragen

De Sokken

 

 • Wat voor sokken levert Sokabonnement.nl? 

 

Online sokken kopen is bij ons geen keuzestress. We leveren alleen sokken van het merk Petrol Industries. Petrol biedt een uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Sokabonnement levert drie verschillende kleuren sokken, namelijk zwart, blauw en grijs. Alle sokken zijn gegarandeerd one-size-fits-all! 

 

 • Krijg ik garantie op jullie sokken?  

 

Natuurlijk. Wij willen je sokzorgen juist uit handen nemen, dus ben je om wat voor reden dan ook niet blij met je bestelling, dan kun je deze binnen 90 dagen na aankoop aan ons terugsturen. Je krijgt dan zonder problemen nieuwe sokken thuisgestuurd. Ons retouradres is: Sokabonnement.nl, Kerkbuurt 94, 3361BK in Sliedrecht.

 

 •  Hoe kan ik mijn sokken het beste wassen? 

 

Was je sokken in een zakje, zodat ze niet kwijtraken in de machine. Was je sokken binnenstebuiten. Was je sokken op een lage temperatuur, dat is ook nog beter voor het milieu. Was je sokken met kledingstukken van vergelijkbare kleuren. Zorg dat je sokken niet met klittenband in aanraking komen, daar worden ze niet mooier op.

Abonnementen

 

 • Wat zijn de 5 voordelen van een sokabonnement?
 1. Je sokzorgen zijn verleden tijd, zo heb je meer tijd voor de leuke dingen van het leven 
 2. Je hebt altijd sokken van goede kwaliteit in huis 
 3. Je sokken vallen zonder verzendkosten op je deurmat 
 4. Je hebt 90 dagen garantie op je sokken 
 5. Je steunt door het aanschaffen van een Sokabonnement ook nog eens het goede doel! We geven elk jaar 10% van onze winst aan een goed doel; in 2010 is dit Unicef.

 

 

 • Uit welke abonnementen kan ik kiezen? 

Wij bieden 4 soorten sokabonnementen aan: 

 1. Proefsok. Om kennis te maken met onze service: je ontvangt een verzending van 4 paar sokken in de gewenste kleur. De kosten hiervoor zijn eenmalig € 19.95.
 2. Fris Idee. Je krijgt tweemaal per jaar het gewenste aantal en kleur sokken toegestuurd. De kosten bedragen € 39,95 euro per jaar. 
 3. Sok Deluxe. Je krijgt viermaal per jaar het gewenste aantal en kleur sokken toegestuurd. De kosten bedragen € 69,95 per jaar. 
 4. Kado Abonnement 'Held op Sokken'. Maak een vriend blij met een sokabonnement voor een jaar. Vanaf € 19.95 bevrijd je je broer, je beste vriend, je vader, je oom, of de buurman van zijn sokzorgen. Hij ontvangt dan tweemaal twee paar sokken en hij hoeft zich dus een jaar lang geen zorgen te maken! Om je vriend nog gelukkiger te maken, verzenden we de sokken gedurende het hele jaar in een kadoverpakking. 

Bij alle abonnementen kun je kiezen uit zwarte, blauwe, of grijze sokken. De maat hoef je niet aan te geven: one-size-fits-all.

 

 • Hoe sluit ik een abonnement af? 

 Je sluit een sokabonnement online af in drie simpele stappen:

 1. Stap 1: je kiest het gewenste abonnement 
 2. Stap 2: je geeft aan welke kleur sokken je graag wilt bestellen, een kleur per bestelling 
 3. Stap 3: je vult je persoonlijke gegevens in en betaalt op jouw manier

 

 • Moet ik mijn abonnement elk jaar verlengen?

Nee, met een sokabonnement hoef je juist niet meer stil te staan bij je sokkenvoorraad. Je abonnement wordt na een jaar automatisch verlengd. Vanzelfsprekend kun je eenvoudig opzeggen bij ons. Gebruik daarvoor het contactformulier en maak je wensen kenbaar.

 

 • Waarom kan ik nergens de maat van de sokken invullen?

 

Dat is niet nodig: onze sokken passen gegarandeerd aan iedere mannenvoet.

 • Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten? 

 

Wij houden niet van abonnementen die ongewenst doorlopen, en die je pas na maanden of jaren kan opzeggen. Dat willen we jou dus ook niet opdringen. Elk sokabonnement sluit je af voor minimaal een jaar. Na het eerste jaar loopt het abonnement automatisch door, maar kun je het na elke levering probleemloos stopzetten. Op je persoonlijke pagina kun je altijd je wensen en gegevens aanpassen. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur ons een berichtje en we proberen je zo snel mogelijk te helpen. 

 

 • Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens of abonnement wijzigen? 

 

Ben je verhuisd of zijn je contactgegevens veranderd? Pas dit dan aan op je persoonlijke pagina: ga naar 'MIJN ACCOUNT', log in en wijzig de gewenste informatie. Als je van je ProefSok een vast abonnement wilt maken, kun je dat op elk gewenst moment aangeven op je persoonlijke pagina. Als je in eerste instantie hebt gekozen voor het abonnement Fris Idee, kun je op elk moment switchen naar Sok Deluxe. Dit kun je aangeven op je persoonlijke pagina. Als je je Sok Deluxe-abonnement wilt wijzigen naar een Fris Idee, kun je dit na een jaar aangeven op je persoonlijke pagina.

Bestellen

 

 • Hoe kan ik een sokabonnement bestellen? 

 

 In slechts 5 minuten, volgens drie simpele stappen.

 

 1. Stap 1: je kiest het gewenste abonnement 
 2. Stap 2: je geeft aan welke kleur sokken je graag wilt bestellen 
 3. Stap 3: je vult je persoonlijke gegevens in en betaalt op de door jouw gewenste manier

 

 

 • Wat doen jullie met de persoonlijke gegevens die ik invul? 

 

Wij houden van privacy en vinden het erg belangrijk dat je gegevens goed beschermd worden. We zullen je persoonlijke informatie nooit doorgeven aan derde partijen, en alleen gebruiken om jou de beste service te kunnen bieden. 

 

 • Kan ik buiten mijn abonnement ook losse artikelen van de website bestellen? 

 

Wij willen voor onze klanten een heel leven zonder sokzorgen en daarom kun je bij ons geen losse paren bestellen. Het abonnement ProefSok biedt je wel de mogelijkheid om 4 paar sokken te bestellen en onze service te testen. Ook deze artikelen vind je binnen 48 uur op je deurmat, zonder verzendkosten. Klik hier voor het bestellen van een proefabonnement.

Betalen

 

 • Hoe kan ik een sokabonnement betalen? 

 

 Je kunt op twee manieren veilig afrekenen: via iDEAL of een eenmalige automatische machtiging. Je voorkeur vul je in tijdens Stap 3 van het bestelproces. 

 

 • Zijn de prijzen op sokabonnement.nl all-in?

 

Ja. Wij houden van eerlijk en duidelijk, dus je wordt later nooit onverwachts met extra kosten geconfronteerd. Online sokken kopen moet juist eenvoudig en helder zijn. Alle kosten worden tijdens het bestelproces duidelijk getoond: zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bezorging

 

 • Komen er extra kosten bij voor verzending? 

 

Nee. De sokken worden gratis binnen Nederland naar je gewenste afleveradres verzonden. Of je nu je sokken in Middelburg, Amsterdam, Maastricht of Nijmegen wil ontvangen, Sokabonnement.nl zorgt voor frisse sokken op je deurmat. 

 

 • Moet ik thuisblijven om mijn pakketje sokken in ontvangst te nemen? 

 

Nee. Je bestelling past altijd door de brievenbus, je sokken liggen dus veilig op de deurmat te wachten tot je thuis komt. 

 

 • Hoe lang duurt het voor ik mijn sokken in huis heb? 

 

Binnen 48 uur na je eerste bestelling bezorgt TNT je sokken en kun je je sokkenla weer compleet maken. 

 

 • Kan ik mijn sokken op een ander adres dan mijn huisadres laten afleveren? 

 

Ja. Als het je bijvoorbeeld beter uitkomt dat je sokken op je kantoor- of vakantieadres worden afgeleverd, is dat geen enkel probleem. Je kunt dit aangeven tijdens Stap 3 van het bestelproces of stuur even een email naar Evelien (at) sokabonnement.nl. 

 

 • Leveren jullie ook in het buitenland?

 

Ja. Wij bevrijden onze klanten graag overal ter wereld van hun sokzorgen. Vertel ons in Stap 3 van het bestelproces waar je bent en wij sturen daar je nieuwe sokken naar toe. Voor verzendingen naar het buitenland worden wel portokosten in rekening gebracht.

 

 • Hoe kan ik mijn bestelling sokken terugsturen? 

 

Passen de sokken niet goed, of wil je de bestelling om een andere reden retourneren, stop de sokken in een envelop en stuur deze naar: Sokabonnement.nl, Kerkbuurt 94, 3361 BK in Sliedrecht. Wij nemen dan contact met je op, om het naar tevredenheid af te handelen.

Sokvrienden maken

 

 • Hoe kan ik een sokabonnement aan een vriend kado doen?

 

Sokabonnement.nl biedt een speciaal cadeau-abonnement aan, 'Held op Sokken' genaamd. Je vriend, vader, neef of buurman krijgt een jaar lang voor 19.95 euro om de zes maanden een kado-verpakking met twee paar nieuwe frisse sokken toegestuurd. Origineel idee? Bestel nu het Kado Abonnement Held op Sokken en klik hier voor een origineel kado voor hem.

contact 

 

 • Wil je ons een vraag stellen of een tip geven?
 • Gebruik dan het Contactformulier. Je krijgt altijd op korte termijn een reactie van ons. Je kunt ons tijdens winkeltijden ook bellen voor meer informatie. We zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 0184-420217
 •  Waar kan ik een klacht indienen?
 •  Het laatste wat we willen is sokzorgen creëren. Ben je onverhoopt niet tevreden over onze service? Klik dan hier voor het Contactformulier en we lossen het probleem snel voor je op.

 

  laden...
Feedback Form
Feedback Analytics