Online sokken kopen met Sokabonnement.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site

Categorie navigatie:

Kado Abonnement
Kado voor hem nodig? Je vader, je broer of een vriend van je een origineel kado geven? Dan is een Kado Abonnement voor jouw Held op Sokken ideaal! Sokabonnement.nl stuurt tweemaal twee paar frisse sokken op en je vriend, buurman of opa is verlost van al zijn sokzorgen. Wij zorgen voor een mooie kadoverpakking wat het feest helemaal compleet maakt. Klik hiernaast om direct een Kado Abonnement af te sluiten. De kosten zijn eenmalig 19.95 euro.
Losse zending sokken (geen abonnement)
Wil je graag onze sokken en service uitproberen? Logisch, bestel nu een Proefsok abonnement en je krijgt eenmalig vier paar sokken toegestuurd. Je zit vanzelfsprekend nergens aan vast en ontvangt vier paar sokken in de kleur van je keuze. Bestel nu je Proefsokken door op het icoon hiernaast te klikken en je betaalt eenmalig 19.95 euro.
Fris Idee
Met het Fris Idee abonnement ontvang je tweemaal per jaar (om de zes maanden) vier paar sokken door je brievenbus. Je kiest vanzelfsprekend zelf de kleur van de sokken die je wenst. Klik op het icoon en bestel een Fris Idee abonnement. Het abonnement kost 39,95 euro per jaar.
Sok Deluxe
Wil jij het meest luxueuze Sokabonnement van Nederland? Bestel dan nu een Sok Deluxe abonnement. Dit abonnement biedt je vier maal per jaar (om de drie maanden) vier paar nieuwe sokken. Vanzelfsprekend in de kleur van je keuze. Klik hiernaast om te bestellen! Het Sok Deluxe abonnement kost 69.95 euro per jaar. Profiteer nu van het speciale actietarief van 64.95 euro.
  laden...
Feedback Form
Feedback Analytics